Optimum Consult är först i Sverige (och Skandinavien) med en utbildad WiredScore-certifierare och nu har ni möjligheten att få er byggnad certifierad. Certifieringen kan genomföras både på befintlig byggnad och på byggnad under byggnation.

Vad är WiredScore och varför behövs det?

Vi ser hur samhället blir alltmer beroende av internet och digitala lösningar. Att jobba inom industrin har bytts ut till en kontorsplats med dator, fysiska möten börjar övergå till digitala möten online och allt detta ställer nya krav på den moderna arbetsplatsen. Många känner igen sig i att seg uppkoppling kan skapa stress och irritation, som båda påverkar hälsan negativt. En dålig uppkoppling kan också leda till avbrott i systemen, avbrott som gör att anställda inte kan arbeta och som kommer kosta företag mycket pengar. Bra uppkoppling är därför bland det mest vitala som behövs på en modern arbetsplats, men hur vet man om en arbetsplats kan erbjuda detta?

Ett bra verktyg för att veta mer om byggnadens uppkoppling och digitala infrastruktur, är att certifiera den enligt WiredScore. WiredScore är ett certifieringssystem som bygger sin klassifiering på byggnadens digitala infrastruktur och kan certifieras med nivåerna:

  • Certified
  • Silver
  • Gold
  • Platinum

Ett WiredScore-certifikat är ett bevis på att byggnaden har en bra uppkoppling, som är anpassad för framtida förändringar och som står emot fysiska störningar.

Företaget WiredScore har certifierat flera byggnader i USA, Australien, Storbritannien, Frankrike och Tyskland och kommer lanseras i Sverige och Norden i slutet av november. Exempel på byggnader som har certifierat sig är: The Shard (UK), Duo Towers (FRA), Salesforce Tower (AUS) och Empire State Building (USA).

Var bland de första i Sverige med att certifiera er byggnad och låt Optimum Consult sköta certifieringen åt er.

Om Optimum Consult

Optimum Consult är en rådgivande och samordnande konsultverksamhet gällande samtliga tekniska installationssystem i fastigheter och anläggningar inom samtliga skeden av byggprocessen. dvs från tidiga skeden till och med förvaltning. 

Med samtliga tekniska installationssystem menar vi helheten i det som utgör en fullt fungerande fastighet inom alla discipliner. Med en samlad och lång erfarenhet av projektledning och installationssamordning samt mångårig erfarenhet av projektering och projekteringsledning har bolaget en hög helhetskompetens inom installationssystem. 

Vi erbjuder även samordning inom energi, miljö och hållbarhetsfrågor i projekt.  Vi strävar efter att vara en given samarbetspartner och rådgivare för våra uppdragsgivare. Bolaget har ett brett kontaktnät och samarbetspartners som gör att vi kan erbjuda helhetsåtagande.

Klicka här för att kontakta oss eller via formuläret!

    [dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]